RagTime veelgestelde vragen

Draait RagTime 6.6 zonder problemen met macOS 10.14 (Mojave)?

Ja! De nieuwe RagTime 6.6 draait probleemloos onder macOS 10.14

 

Draait RagTime 6.6 zonder problemen met macOS 10.13 (High Sierra‎)?

Ja! RagTime 6.6 draait probleemloos onder macOS 10.13

 

Draait RagTime 6.6 zonder problemen met macOS 10.12 (Sierra‎)?

Ja!

 

Waarom wordt er geen installatie-dvd meer geleverd?

De overgrote meerderheid van onze klanten wil de software graag direct downloaden en installeren. Een voordeel is dat we updates van het programma direct als het nodig is bijwerken en daarmee uw software altijd up-to-date blijft.

 

Ontvang ik gedrukte handleidingen?

Nee. De RagTime handleidingen zijn beschikbaar in het installatiepakket als PDF-bestanden. Die bestanden kunt u naar wens afdrukken. Daarnaast zijn de voor het beeldscherm geoptimaliseerde handleidingen beschikbaar via het Help-menu in RagTime zelf.

 

Hoe kan ik mijn bestaande FileTime-licentie weer gebruiken?

De bestaande FileTime-licentie is compatibel met de nieuwe versie van FileTime. U moet alleen de nieuwe FileTime-versie installeren vanuit de map "Uitbreidingen" (RagTime-installatiepakket).

 

Hoe kan ik mijn bestaande PowerFunctions-/MetaFormula-/Johannes-licenties weer gebruiken?

De bestaande licenties zijn met de nieuwe versies van PowerFunctions/MetaFormula/Johannes compatibel. U moet alleen de betreffende nieuwe uitbreiding(en) installeren vanuit de map "Uitbreidingen" (RagTime-installatiepakket).

 

Draait RagTime 6.6 probleemloos onder OS X 10.11 (El Capitan‎)?

Ja!

 

Draait RagTime 6.6 probleemloos met Apple Retina beeldschermen?

Ja! RagTime 6.6 ondersteunt hoge-resolutie Retina beeldschermen met als voordeel een kristalheldere weergave van RagTime documenten en de gebruikersinterface. Dit zorgt voor een aanzienlijk verbeterde tekstkwaliteit, beter leesbare menu's en paletten, afbeeldingen in dubbele resolutie, en nog veel meer.

 

Draait RagTime 6.6 nog onder OS X 10.6 (Snow Leopard)?

Ja!

 

Draait RagTime 6.6 probleemloos onder Windows 10?

Ja! RagTime draait onder Windows XP, Vista, 7, 8 en 10.

 

Kan ik mijn RagTime 2/3/4/5 nog upgraden naar het nieuwe RagTime 6.6?

Nee. U kan alleen upgraden vanaf versie 6.0 en 6.5 o.a.

Om van oudere versies 2/3/4/5 naar RagTime 6.6 te upgraden moet u een nieuwe volledige versie kopen.

 

Kan ik van RagTime Solo upgraden naar de nieuwe RagTime 6.6?

Nee. RagTime Solo was heel veel jaren geleden gratis te verkrijgen. Om naar RagTime 6.6 te upgraden moet u een nieuwe volledige versie kopen. RagTime Solo documenten zijn compatibel met RagTime 6.6.

 

Kan ik een RagTime 5 gebruikers versie ook upgraden voor slechts twee gebruikers naar 6.6?

Ja, dat is mogelijk! De andere gebruikers kunnen worden bijgewerkt op een later tijdstip. De prijzen zijn per gebruiker, vaak is een upgrade van alle gebruikers goedkoper.

 

Draait RagTime 6.6 nog op PowerPC Macs?

Nee.

 

Zijn RagTime 6.6 documenten met oude RagTime-versies compatibel?

Alle RagTime 6 versies (6.0, 6.5, 6.6) maken gebruik van het RagTime-6-document formaat en zijn dus compatibel met elkaar. Opmerking: functies die werden geïntroduceerd met de nieuwste versies, kunnen niet worden gebruikt met oudere RagTime-versies.

 

Kan RagTime 6.6 oudere Ragtime-documenten openen?

Ja! RagTime documenten van versie 3, 4, 5 en 6 kunnen worden gebruikt. Bij het bewaren worden ze wel steeds in het RagTime 6-formaat opgeslagen. Deze compatibiliteit is alleen beschikbaar bij RagTime!

 

Ik ben van plan om binnenkort een nieuwe computer aan te schaffen. Kan ik RagTime daar op installeren?

Ja! Na het downloaden en installeren kan de bestaande RagTime 6.6 autorisatiecode worden gebruikt op de nieuwe computer. Opmerking: RagTime eengebruiker-licenties mogen alleen geïnstalleerd worden op een hoofdcomputer en op een tweede computer mits het programma maar door één gebruiker gebruikt wordt.

 

Wat is een RagTime meergebruikers-licentie?

Vanaf twee gebruikers spreken we van een meergebruikers-licentie die het mogelijk maakt om RagTime te installeren met een licentie op meerdere computers van een bedrijf. Gelijktijdig gebruik van RagTime is mogelijk, maar mag niet hoger zijn dan het maximale aantal gebruikers van de licentie.